Anonim

Brooklyn Botanisk Have Besøgscenter har et 10.000 kvadratmeter levende tag

Arkitektur

Bridget Borgobello

28. maj 2012

20 billeder

Det nye besøgscenter på Brooklyn Botanic Gardens åbnet officielt sine døre tidligere i måneden og indeholder et imponerende levende tag på 10.000 kvadratmeter (929 kvadratmeter)

Det nye besøgscenter på Brooklyn Botanic Gardens åbnet officielt sine døre tidligere i denne måned og blev indviet med et båndskærer med borgmester Bloomberg. Designet af det New York-baserede arkitektfirma Weiss / Manfredi kombinerer centrum moderne arkitektur med landskabsdesign, der blander Brooklyn's by- og havemiljøer sammen.

"Besøgscenteret er både en udvidelse og højde af Garden 's topografi, blødgør overgangen fra by til have - og giver os en betydelig ny måde at modellere, hvordan planter kan passe ind i bymiljøer, " siger Scot Medbury, præsident for haverne.

Den imponerende 10.000 kvadratmeter (929 kvadratmeter) have tag er centrumets største attraktion, og er det nye hjem til over 40.000 plantearter, herunder pærer, græs og vildblomst. Men det slutter ikke der. Omkring 60.000 ekstra planter omgiver også bygningen. Denne eksplosion af planteliv kombinerer med landskabsdesignet for at realisere arkitektens vision om en urban oase og et besøgscenter, der er fyldt med livet. "Vi forestillede Besøgscenteret som en levende grænseflade, der skaber en invitation fra byen til haven - en demonstration af den overbevisende gensidighed mellem arkitektur og landskab.", Sagde arkitektene Marion Weiss og Michael Manfredi.

Den 20.000 kvadratmeter (1858 kvadratmeter) Besøgende Center camouflerer sig næsten i det omkringliggende landskab, idet de er bygget ind i en eksisterende bakke. Inde i bygningen åbner dramatiske gulv til loft buede glasvægge ud i det omkringliggende parkland og temahager. Winding gangbroer guide besøgende gennem centrum, mens du tilbyder udsigt over det ydre landskab og følelsen af ​​faktisk meandering gennem haverne. De fritterede glasvægge tillader naturligt lys at filtrere gennem bygningen, mens tilføjede lodrette linjer håber at forhindre fugle i at flyve ind i glaspladerne.

Ud over det ekspansive levende taglandskab har Besøgscenteret indarbejdet en række bæredygtige initiativer i sit design, herunder et geotermisk opvarmnings- og kølesystem. Ved at bygge ind i en berm ved nordenden, tapper strukturen ind i en geotermisk energikilde, som øger bygningens termiske effektivitet. Dette "geoexchange system" bruges primært til at opvarme og afkøle bygningens interiør. Desuden omgiver en samling af gråvandshavehuse bygningen, der er specielt designet til at indsamle og filtrere afstrømning, der hjælper centrumets stormvandsforvaltningssystem.

Brooklyn Botanic Garden 's Besøgscenter indeholder et orienteringsrum, information lobby, gavebutik, udstillings galleri, cafe og et elliptiske arrangementer rum.

Kilder: Brooklyn Botanic Garden, Weiss / Manfredi

Designet af det New York-baserede arkitektfirma Weiss / Manfredi fusionerer besøgscentret moderne arkitektur med et landskab, der strækker sig over plantelivet

Det nye besøgscenter på Brooklyn Botanic Gardens blev indviet med et båndskærer med borgmester Bloomberg

Udstillingsgalleri på Brooklyn Botanisk Have 's Besøgscenter

Den nye struktur har en stor glasbygning, der er indlejret i en eksisterende bakke

Det nye besøgscenter på Brooklyn Botanic Gardens smelter ind i det omgivende miljø

Fritted buede glasvægge i centrum tilbyder besøgende konsekvent udsigt over det omkringliggende havelandskab

Det bladformede levende tag er vært for over 40.000 plantearter

Besøgscenteret indeholder et levende tag på 10.000 kvadratmeter (929 kvadratmeter)

Centret åbner ud til store haveområder, som den japanske Hill-and-Pond Garden og Cherry Esplanade

De fritted buede glasvægge tillader naturligt lys at filtrere gennem bygningen

Tæt på 60.000 planter er blevet installeret omkring bygningen

Besøgscenteret indeholder talrige miljømæssigt bæredygtige designfunktioner, herunder et geoexchange-system opvarmer og køler indvendige rum

Det fritterede aspekt af glasset håber også at forhindre fugle i at flyve ind i glaspladerne

Dramatiske gulv-til-loft buede glasvægge åbner ud i det omkringliggende parkland og temahager

Den nye Brooklyn Botaniske Have 's Besøgscenter Center indgangen

Den nye Brooklyn Botaniske Have 's Besøgscenter Center indgangen

Tæt på 60.000 planter er blevet installeret rundt om bygningen, der blokerer sømløs besøgscenteret i havenes grønne tapet

Det nye besøgscenter på Brooklyn Botanic Gardens åbnet officielt sine døre tidligere i måneden og indeholder et imponerende levende tag på 10.000 kvadratmeter (929 kvadratmeter)

Centret smelter sammen moderne arkitektur med et rigeligt landskabsdesign, der blander Brooklyn's by- og havemiljøer sammen

Ved at bygge ind i en allerede eksisterende berm i nordenden, tapper strukturen ind i en geotermisk energikilde

Anbefalet Redaktørens Valg